SINOPSIS

Ova biografska drama prati život Tekoa – jednog od najvećih proizvođača ružinog ulja u Bugarskoj danas i prikazuje sukob između njegovog sna i surove političke i društvene realnosti u Bugarskoj tokom poslednjih pedeset godina. Teko odrasta u vreme komunizma, u predivnoj Dolini ruža. U želji da ispuni svoju strast, on postaje tehnolog u lokalnoj destileriji ruža. Ubrzo nakon toga, komunistički režim se urušava i Tekoov cilj da osnuje prvu nezavisnu destileriju ruža izgleda ostvarivo. Međutim, godine političke tranzicije ostavljaju dramatične posledice na njegov posao i život. Zahvaljujući njegovoj istrajnosti i trudu, Teko uspeva od Bugarske da napravi svetskog lidera u proizvodnji ružinog ulja.

Fotografije

Damascena: TranzicijaDamascena: TranzicijaDamascena: TranzicijaDamascena: TranzicijaDamascena: TranzicijaDamascena: TranzicijaDamascena: TranzicijaDamascena: Tranzicija

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.