Ocena: 6.7/10
Ocena korisnika: 8.1/10
(14 glasova)

SINOPSIS

Prema romanu Eni Pru za koji je dobila Pulicerovu nagradu snimljena je ova drama reditelja Lasea Halstroma. Kevin Spejsi glumi Kvojla, izmučenog i emotivno iscrpljenog novinara koji je bio u lošem braku sa izopačenom Petal, promiskuitetnom ženom koja je pokušavala da proda njihovu ćerku Bani, pre nego što je poginula u saobraćajnoj nesreći. Zajedno sa ćerkom i odavno zaboravljenom tetkom Agnis (Džudi Denč), Kvojl odlazi u kuću svojih predaka u Njufaundlendu. Iako mu život na ostrvu u početku deluje nepristupačno i okrutno kao i sama Agnis, Kvojl se zapošljava kao kolumnista u lokalnim novinama. Ubrzo stiče krug čitalaca koji cene to što on radi i on počinje iznova da gradi svoj život, izlazi sa samohranom majkom Vejvi (Džulijana Mur), uči neke morske zanate, otkriva mračnu porodičnu prošlost i konačno zavređuje samopoštovanje. U međuvremenu, Agnis započinje sopstveni posao i suočava se sa traumatičnim događajem iz svog detinjstva koji uključuje Kvojlovog pokojnog oca.

Fotografije

Luka ljubaviLuka ljubaviLuka ljubaviLuka ljubaviLuka ljubaviLuka ljubaviLuka ljubaviLuka ljubaviLuka ljubaviLuka ljubaviLuka ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.