Ocena: 6.7/10
Ocena korisnika: 7.6/10
(18 glasova)

SINOPSIS

Džek (Ben Aflek) je bio talentovani košarkaš u srednjoj školi, koji je napustio košarku i odustao od svetle budućnosti. Godinama kasnije, on dobija šansu da se iskupi kad postane košarkaški trener u svojoj staroj srednjoj školi.
Džek Kaningem (Ben Aflek) je nekada imao perspektivan život. U srednjoj školi je bio košarkaški talenat sa punom univerzitetskom stipendijom, ali je iznenada, iz nepoznatih razloga, napustio košarku i odustao od svetle budućnosti. Godinama kasnije, Džek se bavi poslom koji ga ne ispunjava i tone u alkoholizam koji ga je koštao braka i šanse za bolji život. Kada dobije ponudu da trenira košarkaški tim u svojoj staroj srednjoj školi, koja daleko zaostaje za nekadašnjim danima slave, on nerado prihvati posao. To je odluka koja, pre svega, iznenadi njega samog. Kada momci počnu da se zbližavaju kao tim i pobeđuju, Džek ima šansu da pronađe razlog da se suoči sa demonima koji su ga izbacili iz koloseka. Ali, da li će to biti dovoljno da ispuni prazninu i zaleči duboke rane iz prošlosti?

Fotografije

Veliki povratakVeliki povratakVeliki povratakVeliki povratakVeliki povratakVeliki povratakVeliki povratakVeliki povratakVeliki povratakVeliki povratakVeliki povratakVeliki povratakVeliki povratakVeliki povratakVeliki povratakVeliki povratakVeliki povratak

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.