Ocena: 5.5/10
Ocena korisnika: 6.3/10
(4 glasova)

SINOPSIS

Stravična smrt u Urgentnom centru šalje prelepu televizijsku reporterku na trag senzacionalne priče... I u ponor pakla kad se sretne sa Pinhedom i njegovim pomagačima.
Neugledni vlasnik noćnog kluba kupuje neobičnu skulpturu, za koju uskoro otkriva da sadrži misterioznu, zagonetnu kutiju. Ova kutija je čuveni predmet koji otkriva tajne vrhunskog bola i zadovoljstva, a zapravo je prolaz u pakao. Ubrzo, novi vlasnik kutije oslobađa zlog Pinheda, pripadnika rase natprirodnih bića poznatih kao Senobiti. Pinhed nastavlja da ubija brojne posetioce kluba u nameri da postigne moć dovoljno veliku da pređe u zemaljsku ravan. Međutim, suočava se sa neočekivanim protivnikom, televizijskom reporterkom koja istražuje misteriozna ubistva u klubu. Kada otkrije istinu o zagonetnoj kutiji, shvata da samo ona može da zaustavi krvoproliće.

Fotografije

Gospodar pakla 3: Pakao na zemlji

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.