Ocena: 6.3/10
Ocena korisnika: 4.9/10
(7 glasova)

SINOPSIS

Amanda je vlasnica prodavnice polovnih venčanica kojima ona udahnjuje nov život i prodaje ih nevestama koje ne mogu sebi da priušte skupe haljine. Pošto je Amanda dobrog srca, često se sprijatelji sa svojim klijentkinjama, a ponekad im venčanice daje i besplatno. Zbog toga se uskoro nađe u finansijskim poteškoćama, a izlaz joj nudi Džejms, svadbeni fotograf, koji se ponudi da fotografiše njen butik za časopis. Iako ne želi publicitet, Amanda nema izbora i pristane, a uskoro se ona i Džejms zbliže, pa ona shvati da je on mnogo više od ciničnog fotografa kog zanima samo zarada. Kad urednici časopisa odluče da iskoriste Amandu za jeftini publicitet, ona odustane od svega. Amanda i Džejms shvate da se vole, pa Amanda ubrzo dobije priliku da isproba sopstvenu venčanicu.

Fotografije

Za tebe, s ljubavljuZa tebe, s ljubavljuZa tebe, s ljubavljuZa tebe, s ljubavljuZa tebe, s ljubavljuZa tebe, s ljubavljuZa tebe, s ljubavljuZa tebe, s ljubavljuZa tebe, s ljubavlju

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.