poster

Gola istina

The Ugly Truth (2009)

Reditelj: Robert Luketić
STAR Movies | 9.5.24. | 10:25

Ocena: 6.4/10
Ocena korisnika: 7.5/10
(113 glasova)

SINOPSIS

Producentkinja jutarnjeg programa sa emotivnim problemima nevoljno je uvučena u niz neverovatnih testova koje joj postavlja njen šovinistički kolega, ne bi li dokazao svoju teoriju o vezama i pomogao joj da nađe ljubav.
Rat između polova se zahuktava u „Goloj istini“, pametnoj seksi komediji o muškarcima, ženama i ogromnom ponoru koji zjapi između načina na koji razmišljaju jedni o drugima, maštaju jedni o drugima i pokušavaju da zavedu jedni druge. Između Ketrin Hajgl („Zaglavilo se“, „Uvod u anatomiju“) i Džerarda Batlera („300“) vrcaju varnice, dok tumače likove dvoje kolega osuđenh da preziru jedno drugo. Ona pokušava da nađe sofisticiranog partnera iz snova. On je sebi dao u zadatak da ubedi žene celog sveta da prihvate realnost da je muškarcima samo jedna stvar na pameti. Ali kada odluči da joj pomogne da nađe ono što traži, oboje će shvatiti nešto potpuno neverovatno – koliko se čak i najsuprotstavljenije različitosti privlače. Ebi Rihter (Ketrin Hajgl) je ambiciozna producentkinja jutarnjeg programa na „A.M Sakramento“ stanici i ponosna je na sebe što uspeva da trenutno nađe rešenje za svaki problem – bukvalno svaki osim svog statusa večite devojke u kojem je potpuno nesrećna. Kada je u pitanju zabavljanje, Ebi, koja je u svemu uspešna i ovde beleži savršeno uspešan - niz neuspeha. Kada njena emisija počne da gubi publiku, Ebi je prinuđena da se udruži sa tek regrutovanim specijalnim dopisnikom Majkom Čedvejem (Džerard Batler), čovekom koji ima izuzetan talenat da je nervira u svakom pogledu. Njegov program „Gola istina“ ima za cilj da razotkrije šta je to na šta se muškarci zaista lože. Ali njegov urnebesno degutantan, veselo šovinistički stil diže Ebi kosu na glavi, a da stvari budu još gore, gledanost raste u nebesa i on postaje zvezda stanice.

Fotografije

Gola istinaGola istina© Columbia Pictures Industries, Inc. and Beverly Blvd LLC.Gola istinaGola istinaGola istinaGola istinaGola istinaGola istinaGola istinaGola istinaGola istinaGola istinaGola istinaGola istinaGola istinaGola istinaGola istinaGola istinaGola istina

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.