Ocena: 6.0/10
Ocena korisnika: 5.8/10
(4 glasova)

SINOPSIS

Nakon što ga ostavi djevojka, Peter Rooker (Marcus Thomas) želi svome životu dati novi smjer. Tako se prijavi na audiciju za manju ulogu u kazališnoj produkciji „Cryana de Bergeraca", koju postavlja lokalna zajednica. Iako Peter nema nikakvoga glumačkog iskustva, nekim čudom se redatelju toliko svidi da dobiva glavnu ulogu. Peter uskoro upada u spletke kazališnoga kruga, koji čine šarmantni i prevrtljivi Michael Degan (John Corbett), prekrasna Grace Hargrove (Amy Smart) i ostali ekscentrici. Saznat će kako u svijetu kazališta ne vrijede uvriježena životna pravila, ali da u njemu također svatko ima svoju rolu.
Zanimljiva i originalna, romantična komedija redatelja Ala Corleya, „Veće od neba", svojevrsna je prerada ili obrada legendarne priče o Cyranu de Bergeracu, usredotočena na paralelizam zbivanja na pozornici i izvan nje. Scene kazališnih produkcija rijetko su kada na filmu zabilježene ovako dinamično, za što su jednako koliko i redatelj zaslužni redom sjajni glumci, koji, zapravo, svi igraju po dvije uloge - onu svoga lika te lika u predstavi. Manje poznati Marcus Thomas odličan je kao nesretni Peter, koji slomljeno srce planira zaliječiti umjetničkim radom, a pariraju mu, među ostalima, i John Corbett, Amy Smart i Sean Astin.

Fotografije

Veće od nebaVeće od nebaVeće od nebaVeće od nebaVeće od nebaVeće od nebaVeće od nebaVeće od nebaVeće od nebaVeće od nebaVeće od nebaVeće od nebaVeće od nebaVeće od nebaVeće od nebaVeće od neba

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.