Ocena: 5.8/10
Ocena korisnika: 7.8/10
(4 glasova)

SINOPSIS

Prilagodivši svoj od kritike prihvaćen roman „Les terres saintes“, Amanda Sters napisala je scenario i režirala ovaj film koji prati zamršene živote porodice Rozenmerk.
Hari (James Caan), Jevrejin koji je odustao od svoje vere i bivši kardiolog iz Njujorka, iznenada odluči da provede svoje penzionerske dane na farmi svinja u Nazaretu u Izraelu. Time šokira svoju porodicu i nije prihvaćen od tamošnje lokalne zajednice, posebno rabina Moše (Tom Hollander). A u Njujorku, njegova bivša supruga Monika (Rosanna Arquette) pokušava da upravlja životom njihove odrasle dece Anabel (Efrat Dor) i Dejvida (Jonathan Rhys Meyers), kao i svojim, nakon što je saznala da ima tumor na mozgu.

Fotografije

U svetoj zemljiU svetoj zemljiU svetoj zemljiU svetoj zemljiU svetoj zemljiU svetoj zemljiU svetoj zemljiU svetoj zemljiU svetoj zemljiU svetoj zemljiU svetoj zemljiU svetoj zemlji

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.