SINOPSIS

Vlada SAD prestaje da finansira projekat 'C.H.U.D' zbog prevelikih komplikacija u testovima. Naime, leševi na kojima su obavljani pokusi sa enzimom izvađenim od mutanata nastalih od radioaktivnog otpada, ožive i počinju da se hrane ljudskim mozgovima. Jedini primerak koji nije uništen jeste zamrznuti leš američkog vojnika Bada Olivera tj. subjekta zvanog "Bad the CHUD", koji se nalazi u Centru za Suzbijanje Bolesti. Ubrzo ga troje tinejdžera ukradu i igrom slučaja ožive, a kad se Bad probudi, odmah počinje da se hrani. Nedugo nakon toga uz Bada je sve više zaraženih, a nekad mirni gradić pretvara se u hranilište zombija. Hoće li vojska na čelu sa pukovnikom Mastersom uspeti da suzbije širenje zaraze? Hoće li naši junaci preživeti neuništive ljudoždere? Kako ubiti nekoga ko je jednom trebalo da bude vrhunska borbena mašina? Kako ubiti nekoga ko je već mrtav, a pucanj u glavu ne pomaže?

Fotografije

C.H.U.D. 2C.H.U.D. 2C.H.U.D. 2

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Psiho Gormen (2020)

    image
    Brat i sestra, Luk (Oven Mire) i Mimi (Nita-Džosi Hana), nesvesno vaskrsnu drevnog vanzemaljskog gospodara (Met Ninaber) koji je zakopan u njihovom dvorištu. Par...
  • Zmija iz Komptona (2018)

    image
    Rep grupa na pragu potpisivanja prvog ugovora za ploču postaje jedina nada grada u borbi protiv džinovskog zmijskog mutanta.
  • Vivarium (2019)

    image
    Tražeći savršen dom mladi par biva zarobljen u misterioznom lavirintu - kvartu identičnih kuća.
  • Mrtvi ne umiru (2019)

    image
    Mirni gradić Centerville bori se sa zombi hordama nakon što mrtvi počnu da se dižu iz svojih grobova. Zaplet nastaje kada zemljina rotacija izađe iz svoje ose i...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.