poster

Oproštaj

The Farewell (2019)

dramski, komedija | SAD, Kina
Reditelj: Lulu Wang
CineStar TV | 1.5.24. | 06:15

Ocena: 7.5/10
Ocena korisnika: 9.1/10
(16 glasova)

SINOPSIS

Amerikanka kineskog porekla vraća se u Kinu kada njenoj voljenoj baki dijagnostikuju kancer u terminalnoj fazi. Bili se ne slaže sa odlukom svoje porodice da ne kažu baki za bolest, dok ekspresno pokušavaju da improvizuju venčanje.
U ovoj duhovitoj, osvežavajućoj priči zasnovanoj na laži, Amerikanka rođena u Kini, Bili (Okvafina) nerado se vraća u Čengčun, gde saznaje da je cela porodica – iako zna da njena voljena baka, Naj-Naj, ima još nekoliko nedelja života – odlučila da sakrije tu vest od nje. Da bi je usrećili, oni ekspresno organizuju venčanje i okupljaju rodbinu iz inostranstva. Dok Bili pažljivo korača minskim poljem porodičnih očekivanja i pravila ponašanja, ona otkriva da ima šta da slavi: priliku da ponovo otkrije zemlju koju je napustila kao dete, čudesni duh svoje bake i veze koje se učvršćuju, čak i kada mnogo toga ostane neizrečeno.

Fotografije

OproštajOproštajOproštajOproštajOproštajOproštajOproštajOproštajOproštaj

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.