SINOPSIS

Umorna od užurbanog čikaškog galerijskog sveta, Keli se vraća kući u Grand Veli da provede Božić. Leo, biznismen i svemogući tata za svoju decu, s mukom usklađuje svoje vreme s praznicima. Nedugo zatim njihovi svetovi se sudaraju.
Iscrpljena od gungule čikaškog galerijskog sveta, umetnica Keli (Danika Makelar) se vraća kući u živopisni Grand Veli baš u vreme Božića. Možda će joj omiljeno doba godine osvežiti ljubav prema umetnosti i povesti je na novi put. Leo (Brenan Eliot), biznismen i svemogući tata za svoju decu, s mukom usklađuje svoje vreme s praznicima. Kad dobije zadatak da napiše izveštaj o hotelu u Grand Veliju, vidi to kao savršenu priliku za porodični božićni odmor. Nedugo zatim Kelin i Leov svet se sudaraju. Dok Keli ponovo proživljava omiljenu tradiciju Grand Velija s Leom i njegovom decom, ponovo oseća rasplamsalu strast prema umetnosti.

Fotografije

Božić u Grand VelijuBožić u Grand VelijuBožić u Grand VelijuBožić u Grand VelijuBožić u Grand VelijuBožić u Grand VelijuBožić u Grand VelijuBožić u Grand VelijuBožić u Grand VelijuBožić u Grand VelijuBožić u Grand VelijuBožić u Grand VelijuFoto: RTL / © 2019 HP Winter Dreams Productions Inc.Foto: RTL / © 2019 HP Winter Dreams Productions Inc.

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.