SINOPSIS

Nezrela i nedavno zaposlena stend-ap komičarka, Dona (Dženi Slejt), mora da pronađe put kroz mutne vode nezavisnosti i zrelosti prvi put u životu, nakon što neočekivano zatrudni sa svršenim studentom posle neobaveznog seksa.
Za perspektivnu komičarku, Donu Stern, svakodnevni život žene u dvadesetima predstavlja bogat materijal za njen neveravatno prijemčiv tip humora. Na sceni, Dona je bez inhibicija i zbija šale o intimnim stvarima, poput seksa, i banalnim, poput prljavog donjeg veša. Ali, kada Dona izgubi dečka, posao i sazna da je trudna na Dan zaljubljenih, ona prvi put u životu mora da pronađe put kroz mutne vode nezavisnosti i zrelosti. Součena da neizvesnom finansijskom budućnošću, neželjenom trudnoćom i iznenadnim novim udvaračem, Dona počinje da shvata da najstrašnija stvar u vezi sa zrelošću njie suočavanje sa njom, već prihvatanje podrške i ljubavi drugih ljudi. I ranjivost.

Fotografije

Očigledno je deteOčigledno je deteOčigledno je deteOčigledno je deteOčigledno je deteOčigledno je dete

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.