SINOPSIS

Kako treba da izgleda dobar i uspešan život? Da li je drugačiji način života uopšte moguć? Ovo je film koji traga za odgovorima na ova pitanja. Rezultat je priča o perspektivama bez straha, o povezanosti u muzici, prirodi i društvu, o ljudima sa različitim idejama, ali sa jednim velikim, zajedničkim ciljem: održivim i lepšim svetom. Reditelj Ervin Vagenhofer traga za lepotom i dobrotom i prikazuje ljude koji stvaraju nešto inovativno i korisno. Žene bez obrazovanja koje grade solarne panele po selima širom sveta. Vizionari koji pusta polja transformišu u nove zelene oaze. Šumar koji razvija izgradnju najzdravijih kuća u svetu. Duhovni vođa sa svojim nestašnim i suštinskim porukama i njegova sestra sa Tibeta sa ogromnim srcem za mlade. Mladi džez trio, pijanista… Ovaj film ih sve spaja. Da li će na kraju sve biti u redu? Da, na kraju sve može ispasti kako treba.

Fotografije

Lepši svet

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vuli Mamut: autopsija (2014)

    image
    Serija prati tim stručnjaka za mamute i kloniranja, koji izvode istorijsku autopsiju u Sibiru, u pokušaju da ovog giganta ledenog doba vrate u današnje vreme.
  • On the Yeti Trail (2014)

    image
    For the first time in over a century, Yeti legends and personal accounts have become the subject of scientific studies. Does the Yeti really exist? Fascinating...
  • Biserno dugme (2015)

    image
    U okeanu je pohranjena istorija čitavog čovečanstva. U okeanu su sačuvani glasovi zemlje i glasovi svemira. Zvezde pokreću okeane i živa bića u njima. Okean,...
  • Pume na kraju sveta: Rađanje (2020)

    image
    Ovo je priča o Solitariji, majci pumi sa četiri mladunčeta. Priča je smeštena u Nacionalni park Tores del Pajn.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.