SINOPSIS

Shvativši da Marija mora da nauči nešto o stvarnom svetu pre nego što se zavetuje, glavna sestra (Pegi Vud) je šalje da bude guvernanta deci kapetana Von Trapa (Kristofer Plamer).
Stigavši u Trapov dom, Marija otkriva da je njen novi poslodavac hladan i uzdržan, a njegova deca se ponašaju kao vojnici kad god je on u blizini. Ali, kada ga nema na vidiku, oni su razulareni jer veruju da je Marija tek još jedna u nizu njihovih dadilja. Međutim, Marija uspeva da izgradi prijateljski odnos sa njima, naročito sa najstarijom Lesil (Šarman Kar), koja je zaljubljena u kurira Rolfa.
Kada Marija shvati da je zaljubljena u svog suzdržanog poslodavca, vratiće se u manastir da ni na koji način ne bi iskomplikovala njegovo skoro venčanje sa glamuroznom baronesom (Elenor Parker).
Ove Marijine planove pokvariće Trapova deca koja insistiraju da im se vrati. Sasvim je izvesno da od najavljenog braka nema ništa kada se Marija vrati u Trapov život. Ali, odmah po povratku sa medenog meseca, Mariju i njenog supruga zatiče vest o tome da su nacisti ušli u Austriju.
Oni su već okačili svoje oznake na kući Trapovih, a Lesilin dečko Rolf zaveden je pričama o moći Trećeg rajha.
Von Trap je pozvan da se ponovo vrati u aktivnu vojnu službu i da radi za Firera. On ne želi da ima ikakve veze sa nacistima i počinje da pravi plan bekstva...

Fotografije

Moje pesme, moji snoviMoje pesme, moji snoviMoje pesme, moji snoviMoje pesme, moji snoviMoje pesme, moji snoviMoje pesme, moji snoviMoje pesme, moji snovi

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.