Ocena: 6.4/10
Ocena korisnika: 7.9/10
(23 glasova)

SINOPSIS

Klint Istvud u ulozi Filoa Bedoa, boksera bez rukavica, koji putuje od borbe do borbe u raspadnutom kamionu, u društvu svog drugara Klajda, orangutana sa opasnom desnicom, i prijatelja Orvila. Tokom pauze u vožnji, Filo upoznaje i zaljubljuje se u Lin Helsi-Tejlor, devojku koja želi da postane kantri-vestern pevačica. Posle izvesnog vremena, ona želi da raskine sa njim, ali on ne želi da raskine sa njom - što nas dovodi do zapleta pogodnog za lude jurnjave kolima, suprotstavljanje bajkerskoj bandi i gomili neprijateljski nastrojenih policajaca. Pravo osveženje u filmu su Rut Gordon, Istvudova stroga majka u osamdesetim godinama, i Beverli D’Anđelo, vrhunski strelac.

Fotografije

Čovek iz San FernandaČovek iz San FernandaČovek iz San FernandaČovek iz San FernandaČovek iz San FernandaČovek iz San FernandaČovek iz San FernandaČovek iz San Fernanda

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.