SINOPSIS

Dvadeset godina nakon svađe između njenog oca i ujaka, Amelija Hjuz, karijeristkinja iz Čikaga s manjkom prazničnog duha, vraća se u svoj rodni gradić, Krismas Krik, da ponovo otkrije značenje Božića.
Božić se bliži, a Amelija Hjuz (Tori Anderson), kreatorka aplikacija posvećena karijeri, koja ne poseduje praznični duh, vraća se u svoj rodni gradić, Krismas Krik, da ponovo otkrije značenje Božića. Tamo sreće Majka (Stiven Husar), najboljeg prijatelja iz detinjstva, i svog otuđenog strica Harija (Stiven Veber), čiji je misteriozni razdor s Amelijinim ocem podelio porodicu tokom praznika kad je bila dete. Dok učestvuje u lokalnim prazničnim svečanostima – i zaljubljuje se u Majka – Amelija počinje da oseća božićni duh.

Fotografije

Povratak u Krismas KrikPovratak u Krismas KrikPovratak u Krismas KrikPovratak u Krismas KrikPovratak u Krismas KrikPovratak u Krismas KrikPovratak u Krismas KrikPovratak u Krismas KrikPovratak u Krismas Krik

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.