SINOPSIS

Kada prelepa holivudska glumica prihvati ulogu slepe žene u hororu koji se dešava u bolnici, u režiji ekscentričnog nemačkog reditelja, ona je iznenađena kad počne da je privlači njen glumački kolega koji je unakažen.
Na snimanju horor filma koji pretenduje da bude umetnički, prelepa holivudska glumica Mejbel priznaje da to nije njen žanr. Ona glumi slepu ženu, a film se bavi isključivo deformitetima. Produkcija je obezbedila nekoliko glumaca koji su invalidi, uključujući Rozentala, nervoznog komičara koji ima veliki facijalni deformitet. Mejbel ima problem da se identifikuje sa njim, ali kada se njihovi likovi povežu ispred kamere, dvoje glumaca se povežu i iza kamere. I dok se snimateljska ekipa trudi da bude politički korektna, a čudne glasine počnu da kruže o napuštenoj bolnici koju produkcija koristi kao scenografiju, granice između stvarnosti i fikcije polako počinju da blede...

Fotografije

Doživotno vezaniDoživotno vezaniDoživotno vezaniDoživotno vezaniDoživotno vezani

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.