SINOPSIS

U kafedžinici u tesno povezanoj zajednici u Oregonu, lokalni profesor Hari Stivenson (Frimen) svedok je ljubavnih nestašluka stanovnika grada.
Uvaženi dobitnik nagrade Oskar, režiser Robert Benton (Kramer protiv Kramera), predstavlja nam kaleidoskopsku odu životu i ljubavi u svim njenim zabavnim, tužnim, seksi, šašavim, srceparajućim i napetim vidovima: Gozbu Ljubavi. U kafedžinici u tesno povezanoj zajednici u Oregonu, lokalni profesor Hari Stivenson (dobitnik Oskara® Morgan Frimen) svedok je ljubavnih nestašluka stanovnika grada. Od čoveka koji nema sreće u ljubavi, okorelog romantičara i vlasnika kafedžinice Bredlija (glumac nominovan za Oskara, Greg Kinear) koji ima serijsku naviku da traži ljubav na pogrešnim mestima, uključujući i avanture sa njegovom sadašnjom ženom Ketrin (Selma Bler); do nervoznog agenta za nekretnine Dijane (Rada Mičel), koja se uplela u vezu sa oženjenim muškarcem (Bili Burk) s kojim deli neopisivu bliskost; do lepe došljakinje Kloe (Aleksa Davalos), koja prkosi sudbini u romansi sa problematičnim Oskarom (Tobi Hemingvej); do samog Harija, čija brižna žena (Džejn Aleksander) nastoji da sruši zid tuge nakon bolnog gubitka drage osobe. ... Svi su oni isprepleteni u priču u kojoj niko ne može da ne bude slomljen, prevaren, oduševljen i konačno obavijen neizbežnom ljubavnom čarolijom.

Fotografije

Praznik ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.