Ocena: 6.3/10
Ocena korisnika: 2/10

SINOPSIS

Najstariji sin krojača Alana, opsednut igrom Skrebl, izleteo je iz kuće nakon jedne usijane partije i više se nije vratio. Godinama kasnije, Alan i njegov sin Piter nastavljaju potragu, istovremeno pokušavajući da poprave svoj odnos.
Sin mu je nestao, njegova porodica je izgubljena, ali njegov osećaj za dobar kroj je i dalje neprikosnoven. Alan (Bil Naj) je krojač sa stilom čiji pokreti su sofisticirani koliko i njegova odela. On godinama traži svog nestalog sina Majkla koji je izleteo iz kuće nakon jedne usijane partije Skrebla. Godinama kasnije, njegova porodica je razorena i njegov sin nije pronađen, a on pokušava da popravi odnos sa svojim mlađim sinom Piterom (Sem Rajli) i razreši misteriju igrača sa interneta za koga veruje da je Majkl. Samo tako će moći da nastavi dalje i ponovo ujedini svoju porodicu.

Fotografije

Ponekad uvek nikadPonekad uvek nikadPonekad uvek nikadPonekad uvek nikadPonekad uvek nikadPonekad uvek nikadPonekad uvek nikad

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.