poster

Ko se boji duha još

The Frighteners (1996)

horor, komedija, fantazija | Novi Zeland, SAD
Reditelj: Peter Jackson
Pink SciFi & Fantasy | Sutra | 23:00

Ocena: 7.1/10
Ocena korisnika: 9.3/10
(85 glasova)

SINOPSIS

Dobitnik Oskara, reditelj Piter Džekson, prikazuje nam svoje neverovatno umeće u ovoj priči o vidovnjaku-prevarantu koji se udružuje sa tri dobroćudna duha ne bi li zaustavio divljanje duha pogubljenog ubice. Jedan od retkih filmova koji uspešno spaja smeh i stravu. Majkl Dž. Foks tumači lik Frenka Banistera, "isterivača duhova" iz male varoši, udruženog sa duhovima koje bi trebalo da istera. Prevara odlično funkcioniše sve dok jedan moćni duh ne krene u ubilački pohod, primoravajući Frenka da pronađe način da zaustavi ovu dijaboličnu avet u ovom natprirodnom trileru, koji je toliko zabavan da je to strašno!

Fotografije

Ko se boji duha jošKo se boji duha jošKo se boji duha jošKo se boji duha jošKo se boji duha jošKo se boji duha jošKo se boji duha jošKo se boji duha jošKo se boji duha jošKo se boji duha jošKo se boji duha jošKo se boji duha jošKo se boji duha jošKo se boji duha jošKo se boji duha jošKo se boji duha još

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.