Ocena: 6.2/10
Ocena korisnika: 9/10
(4 glasova)

SINOPSIS

Lari Garfild poznat je po kupovini i prodaji kompanija i ne mari ni za šta drugo.
Lari je sjajan u kupoprodajnim poslovima, sve dok mu za oko ne zapadne ćerka nove žrtve. Dok je nije sreo voleo je krofne, pse i novac, i verovato da se posao i privatni život ne treba mešati. Ali sada su stvari drugačije. Zaljubljuje se u Penelope koju dodaje na listu prioriteta uz još jedan cilj - preuzimanje firme njenog oca.
Lorens Garfild, znan kao Leri Likvidator, pohlepan je biznismen koji nikada nije omanuo, dok svoje ambicije nije usmerio ka maloj kompaniji na Roud Ajlendu, koja svoju poziciju brani jednako vešto i nemilosrdno kao što je Leri napada. Nakon što se Leri zaljubio u advokaticu te kompanije, situacija naglo postaje još zamršenija...Temeljena na popularnoj drami Džerija Sternera, "Za tuđi novac" urnebesna komedija je smeštena u svet visokog biznisa, u kojem je sve podložno pregovorima, a novac je nepogrešivo sredstvo zavođenja. Film je sjajno uklopio elemente komedije s nešto ozbiljnijim pristupom koji propituje svrhu i opravdanost postupaka i odluka koje donose uspešni biznismeni, dobijajući od uvek odlične komičarske legende, veličanstvenog Denija DeVita, pravu podršku. Uz DeVita, posebno treba istaknuti još jednu holivudsku legendu, a to je Gregori Pek, u ulozi vlasnika male kompanije koja se brani pred Lerijevim planovima.

Fotografije

Novac drugih ljudiNovac drugih ljudiNovac drugih ljudi

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.