SINOPSIS

U nekad glamuroznom hotelu Skarboro, daleko od zainteresovanih pogleda, dva para – svaki sastavljen od profesora i učenika – se smeju, svađaju i vode ljubav suočeni sa nemogućnošću svoje zabranjene ljubavi.
Tokom tri dana u britanskom primorskom gradiću Skarborou, dva para pokušavaju da pobegnu od okova stvarnog života. U oronulom hotelu, okruženi tapetama koje se ljušte i daleko od zainteresovanih pogleda u njihovom rodnom gradu, oni se smeju, svađaju, vode ljubav i uživaju u anonimnosti. Hotelske sobe su njihovo bezbedno utočište, ali i samonametnuti zatvor. Oni se ne usuđuju da izađu napolje, budući da dvoje među njima imaju samo šesnaest godina i još uvek pohađaju školu. Film “Skarboro” je ljubavna priča, ali i svojevrsna društvena kritika koja putem strukture uzbudljivog narativa istražuje granice odgovornosti i saglasnosti.

Fotografije

SkarboroSkarboroSkarboroSkarboroSkarboroSkarboroSkarboroSkarboroSkarboro

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.