Ocena: 6.7/10
Ocena korisnika: 8.5/10
(2 glasova)

SINOPSIS

Luj pronalazi telo muškarca ispred svoje stambene zgrade. Kada ga kapetan Bjuron odvede u pritvor, on postaje žrtva nadrealnog ispitivanja. Ali, kako ćete dokazati da ste nevini ako su policajci koji vas ispituju ludi?
Napolju se smrkava, a vas ispituje policija. Ispitivanju nema kraja. Umorni ste, umirete od gladi i ne znate koliko je vremena prošlo jer u prostoriji za ispitivanje nema prozora. Najgore od svega, svaki policajac u policijskoj stanici je lud. To je situacija sa kojom se suočava nesrećni Fuguan i filmu “U policijskoj stanici” Kontana Dupjua. Fuguan je priveden da bi dao izjavu o telu muškarca koje je pronašao ispred svoje stambene zgrade, ali ispitivanje se ubrzo pretvara u banalno i iscrpljujuće opisivanje svakog detalja njegove večeri. A kada ostane sam sa paranoičnim policajcem, koji ubrzo doživi urnebesnu i fatalnu nesreću, Fuguan više nema samo jedan, već dva smrtna slučaja koja mora da objasni.

Fotografije

U policijskoj staniciU policijskoj staniciU policijskoj staniciU policijskoj staniciU policijskoj staniciU policijskoj staniciU policijskoj staniciU policijskoj staniciU policijskoj staniciU policijskoj staniciU policijskoj staniciU policijskoj staniciU policijskoj stanici

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.