SINOPSIS

Privilegovana kćerka se rešava na rizičnu selidbu u jednu od najnegostoljubivijih oblasti na svetu – u divljine Afrike.
U režiji Hjua Hadsona (Vatrene kočije), u filmu zasnovanom na istinitoj priči, SANJALA SAM AFRIKU Kim Bejsindžer tumači glavnu ulogu Kuki Galman, žene koja žudeći za uzbuđenjem i slobodom koji su joj nedostajali u njenom ograničenom životu u Italiji, rešava da se preseli u ruralnu Keniju sa svojim mužem (Vincet Perez) i malim sinom (Lajam Aiken). Zapanjena moćima prirode i osećanjem slobode u širkokim seoskim prostranstvima, Kuki uskoro otkriva da se u ruralnoj Africi ne živi kao u bajci. Divlji slonovi i lavovi neometeno haraju zemljom, razorne oluje uništavaju sve na svom putu i očajni lovokradice nemilosrdno ubijaju ugrožene životinje. Pa ipak, uprkos svim tim manama, Kukin nesavladivi duh prevladava. Život u neobičnoj zemlji eksplodira u snažnu sagu o radosti i patnji, obećanju i cilju smrti i vasrksnuću.

Fotografije

Sanjala sam AfrikuSanjala sam AfrikuSanjala sam AfrikuSanjala sam AfrikuSanjala sam AfrikuSanjala sam AfrikuSanjala sam AfrikuSanjala sam AfrikuSanjala sam AfrikuSanjala sam AfrikuSanjala sam AfrikuSanjala sam Afriku

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.