SINOPSIS

Upečatljiv. Snažan. Smeo. Nepredvidiv. Na momente nežan. Na momente grub. ”Vatreni obračun” uspeva sve. Reditelj Majkl Dejvis, ikako još uvek nema previše iskustva u filmskoj umetnosti, pokazao je da će se njegovo ime tek slaviti. Monika Beluči i Klajv Oven bili su pravi izbor za vodeći glumački duo, pa je bilo sasvim izvezno da će se hemija među njima osetiti u svakom kadru. Iako tajnovitog karaktera, Smit vodi prilično običan život. Njegov dan počeo je kao i svaki drugi. Izašao je iz kuće, otišao na autobusku stanicu. Ne sluti da mu se život menja baš tog momenta kada pored njega protrčava trudnica u begu. Zbunjeni Smit shvata da ne može da prepusti situaciju slučaju, pa rešava da joj pomogne i odbrani je od nasilnika. Ipak, pomoć koju će pružiti biće daleko od onoga što je planirao. Ispostavlja se da je lepa trudnica prostitutka po imenu Dona, a kada njene kontrakcije postanu česte, Smit će morati da bude taj koji će je poroditi. Ubrzo shvata da je novorođanče zajedno sa majkom nezaštićena meta ubica, a Smit je jedini koji može da pomogne.

Fotografije

Vatreni obračun

Recenzije


Pregled od hymie
petak, 07. maj 2021. 03:30
Given the choice, I prefer my action films to be as brutally realistic as possible, but if film-makers are insistent about going down the cartoonish violence route, they might as well go the whole nine yards, as in Shoot 'Em Up, a relentlessly over the top slam-bang action film that starts out all guns blazing and doesn't call it quits until writer/director Michael Davis has thrown every possible crazy idea he can come up with onto the screen.

Shoot 'Em' up remains a classy and often... (još)
Lajkuj recenziju
0 komentara

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.