SINOPSIS

Džo Pendlton je kvoterbek koji se sprema da povede svoj tim na Superboul, ali doživljava nesreću u kojoj umalo gubi život. Nestrpljivi anđeo ga odvodi na nebo nakon čega primećuje da nije bio spreman da umre, ali i da mu je telo već kremirano. Mora da pronađe drugo telo za njega i on bira telo ubijenog milionera. Njegovu ženu, knjigovođu i ubice, zbunjuje njegova odluka da kupi Los Anđeles remse sa željom da ih odvede na Superboul. Istovremeno se zaljubljuje u aktivistkinju za očuvanje životne sredine iz Engleske, koja ne odobrava njegovu politiku i način rada. Ovu komediju ovenčanu Oskarom i Zlatnim globusom režirao je oskarovac Voren Biti, koji takođe igra glavnu ulogu. U filmu glumi i dobitnica Oskara i nagrade BAFTA, Džuli Kristi.

Fotografije

Nebo može da sačekaNebo može da sačekaNebo može da sačekaNebo može da sačekaNebo može da sačekaNebo može da sačekaNebo može da sačekaNebo može da sačekaNebo može da sačeka

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.