Ocena: 7.6/10
Ocena korisnika: 8.5/10
(115 glasova)

SINOPSIS

Poslat na mesto zločina na kome je u toku pljačka banke, policijski detektiv Kit Frejžer (Denzel Vašington) nada se da će uhapsiti prepredenog pljačkaša (Klajv Oven), kako bi na taj način dobio unapređenje. Ali, kada lukava pregovaračica (Džodi Foster) sa sumnjivim motivima stigne na mesto zločina, već ionako neprijatna situacija preti da eksplodira.
Delo režisera Spajka Lija, scenariste Rasela Gevirca i u produkciji dobitnika nagrade Američke akademije filmske umetnosti Brajana Grazera, "Čovek iznutra" je priča o žestokom policajcu, detektivu Frejžeru (dobitnik nagrade Američke akademije filmske umetnosti Denzel Vašington), koji se nadmudruje sa lukavim pljačkašem banke Daltonom (glumac nominovan za nagradu Američke akademije filmske umetnosti Klajv Oven), u napetoj drami o taocima. Dok se opasna igra mačke i miša zahuktava, pojavljuje se džoker: Medlin (dobitnica nagrade Američke akademije filmske umetnosti Džodi Foster), moćnica sa skrivenim planom koja unosi još veću nestabilnost u inače nestabilnu situaciju.

Fotografije

Čovek iznutraČovek iznutraNBCUNBCUNBCUNBCUČovek iznutraČovek iznutraČovek iznutraČovek iznutraČovek iznutraČovek iznutraČovek iznutraČovek iznutraČovek iznutraČovek iznutraČovek iznutraČovek iznutraČovek iznutraČovek iznutra

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.