SINOPSIS

ULICA BOLA
Glumi STIV KAREL Jedan čovek želi da se osveti zbog strašne nezgode koja se dogodila kada je kao mali igrao «između dve vatre».

VITEZOVI IZ LOS ANĐELESA
Glumi Paris Hilton Plavokosa naslednica porodičnog bogatstva doživljava šok kada jedan razbojnik provali u lokalnu banku i pokrade sav njen novac.

ŽIVOT IMA SMISLA KADA SI SLAVAN
Glume Pol Voker i Skot Kan Saobraćajna nesreća zbližava čoveka kome je sreća okrenula leđa i filmsku zvezdu.

KLUB SODA
Glumi Džejms Gandolfini Kada klinac ukrade novac iz bara, budi natprirodnog ljudskog duha (Džejms Gandolfini) koji ga primorava da preispita svoj život i donese teške odluke.

ČLAN
Glumi Džoš Hartnet U ovoj kaleidoskopskoj vožnji kroz Los Anđeles noću, jedan mladić planira savršenu saobraćajnu nesreću kako bi izveo prevaru s osiguranjem.

Fotografije

Priče iz SADPriče iz SAD

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Do kraja (1997)

    image
    Soni se vraća iz vojske i u vozu upozna Ganera koji se takođe vraća iz vojske. U Indijanapolisu, njihovom rodnom gradu, nastave se družiti i provoditi. Povučenom...
  • Stelin poslednji vikend (2018)

    image
    Ovo je priča o dvojici braće, čiji odnos biva poljuljan, nakon što shvataju da su zaljubljeni u istu devojku.
  • Veliko vreme adolescencije (2019)

    image
    Grifin Gluk igra s Pitom Dejvidsonom i Džonom Krajerom u ovoj komediji o odrastanju u kojoj je snaga prijateljstva na iskušenju. Šesnaestogodišnji Mo (Gluk) iz...
  • Lepi ružni ljudi (2008)

    image
    Lusi se borila protiv gojaznosti čitavog života, a sad želi da "ono malo preostalog vremena", tačnije poslednji vikend, provede u društvu prijatelja s fakulteta....
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.