SINOPSIS

Samo na krovu kuće njegovih roditelja, iznad uličica siromašnog naselja u Adani, sa svojim voljenim golubovima, Jusuf može da pronađe mir i sebe. Međutim, pronalaženje mesta u distopijskom spoljnom svetu je mnogo teže.
Na krovu u Adani, Jusuf brine o golubovima u svom golubarniku. Njegova omiljena ptica se zove Maverdi. Da je namami što bliže, on ponekad stavi zrno semena između usana, koje ona kljucne. Svetlosivi golub je autsajder u golubarniku, baš kao i Jusuf u društvu, gde mora da se suočava sa neznanjem i nasiljem. Lice ovog mladog čoveka se retko ozari, a njegov brat, koji ga pritiska da pronađe posao, samo pogoršava situaciju. Debitantsko ostvarenje rediteljke Banu Sivači izaziva opšti osećaj empatije prema očigledno osetljivom i izuzetno buntovnom usamljeniku koji se bori za ono malo sreće, na kojoj mu većina ljudi zavidi.

Fotografije

GolubGolubGolubGolubGolubGolubGolubGolubGolubGolub

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.