poster

Pirati sa Kariba - Prokletstvo Crnog bisera

Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl (2003)

Reditelj: Gore Verbinski

Ocena: 8.0/10
Ocena korisnika: 8.1/10
(173 glasova)

SINOPSIS

Snalažljivi kovač Vil Tarner (Blum) udružuje se sa ekscentričnim gusarom, kapetanom Džekom Sperouom (Dep), da bi spasao svoju ljubav, guvernerovu ćerku (Kira Najtli), od Džekovog bivšeg gusarskog saveznika, koji je sad živi mrtvac.
Idilični život nečasnog, ali šarmantnog kapetana Džeka Speroua menja se iz korena kad mu njegov neprijatelj, lukavi kapetan Barbosa, ukrade brod Crni biser, a potom napadne grad Port Rojal, kidnapujući guvernerovu prelepu ćerku Elizabet. U hrabrom pokušaju da je spase i vrati brod, Vil Tarner, Elizabetin drug iz detinjstva, udružuje se sa Džekom. Vil ne zna da su Barbosa i njegova posada uzeli ukleto blago i da će zauvek biti živi mrtvaci!

Fotografije

Pirati sa Kariba - Prokletstvo Crnog biseraPirati sa Kariba - Prokletstvo Crnog biseraPirati sa Kariba - Prokletstvo Crnog biseraPirati sa Kariba - Prokletstvo Crnog biseraPirati sa Kariba - Prokletstvo Crnog biseraPirati sa Kariba - Prokletstvo Crnog biseraPirati sa Kariba - Prokletstvo Crnog biseraPirati sa Kariba - Prokletstvo Crnog biseraPirati sa Kariba - Prokletstvo Crnog biseraPirati sa Kariba - Prokletstvo Crnog biseraPirati sa Kariba - Prokletstvo Crnog biseraPirati sa Kariba - Prokletstvo Crnog biseraPirati sa Kariba - Prokletstvo Crnog biseraPirati sa Kariba - Prokletstvo Crnog biseraPirati sa Kariba - Prokletstvo Crnog bisera

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.