SINOPSIS

Amsterdam, 1988. Detektiv Lukas vodi istragu misteriozne smrti američke džez legende, Četa Bejkera. Dok istražuje dušu ovog ozloglašenog trubača, Lukas mora da se suoči sa svojim demonima.
Legendarni džez trubač Čet Bejker je 13. maja 1988. godine pronađen mrtav na ulici ispod svoje hotelske sobe u Amsterdamu. Detektiv Lukas zadužen je za istragu njegove misteriozne smrti. Istražujući poslednje dane Bejkerovog života, on kreće na mračno muzičko putovanje, tokom kojeg upoznaje Četovu poslednju devojku, Saru; odanog prijatelja, Sajmona; i zagonetnog obožavaoca, Doktora Filguda. Njihova svedočenja pružaju živopisan i složen opis šarmantnog i briljantnog muzičara, ali i nesrećnog čoveka koji se borio sa komplikovanim mačoističkim identitetom. Četova nasilna, manipulativna strana ličnosti oterala je njegovu devojku i to je nešto što ga je proganjalo do kraja života. Istražujući neobičan um ovog ozloglašenog trubača, Lukas mora da se suoči sa svojim demonima.

Fotografije

Moje ludo srceMoje ludo srceMoje ludo srceMoje ludo srceMoje ludo srceMoje ludo srceMoje ludo srce

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.