SINOPSIS

Čuveni doktor Dulitl ima više pacijenata nego što može da podnese. Ali njegovi životinjski prijatelji žele nešto više od zvanične posete. Uvređene životinje žele da spasu svoju šumu od beskrupuloznih ljudi i traže Dulitlovu pomoć.
U nastavku blokbastera iz 1998. Edi Marfi je ponovo u ulozi doktora koji razgovara sa životinjama. Ovog puta Dulitl se suprotstavlja Darvinovim stavovima u sukobu između čoveka i prirode, usred prvog udarca koji je zadalo životinjsko carstvo. Čuveni doktor sad ima više pacijenata – dvonogih i četvoronogih – nego što može da podnese. Ali njegove životinje žele nešto više od zvanične posete. Uvređena stvorenja žele da sačuvaju svoju šumu od beskrupuloznih preduzetnika, pa traže Dulitlovu pomoć. Da li će Dulitlovi životinjski prijatelji početi da protestvuju? Može li on da nađe pravi recept za Avino i Arčijevo pomirenje i da spasi šumu? Da li će se Lakiju posrećiti? Sve je neizvesno dok Dulitl i ekipa pokazuju otimačima zemlje gladnim novca kakav je ukus prave moći cenkanja – i sve to u stilu divljine.

Fotografije

Dr Dulitl 2Dr Dulitl 2(C) SUPER RTL(C) SUPER RTL(C) SUPER RTL(C) SUPER RTL(C) SUPER RTL(C) SUPER RTL(C) SUPER RTL(C) SUPER RTLDr Dulitl 2Dr Dulitl 2Dr Dulitl 2Dr Dulitl 2Foto: RTL / © Twentieth Century Fox/KHFoto: RTL / © Twentieth Century Fox/KHFoto: RTL / © Twentieth Century Fox/KHDr Dulitl 2Foto: RTL / © Twentieth Century Fox/KHDr Dulitl 2

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.