SINOPSIS

Emi je nedavno završila koledž i oduvek je verovala da joj je sudbina odredila da postane čuvena pesnikinja. Umesto toga, završila je kao prodavačica u knjižari namenjenoj onima koji čitaju lascivnu literaturu. Ipak, sudbina radi svoj posao, te Emi upoznaje jednog od svojih omiljenih pesnika Reta Bilingsa (Džon Kjuzak). Kada Ret pročita njene pesme ponudiće da ih objavi u antologiji na kojoj radi. Jedne noći, Emi se napija što joj daje „hrabrost“ da nasrne na Reta pokušavajući da ga zavede.

Fotografije

Svet odraslihSvet odraslihSvet odraslihSvet odraslihSvet odraslihSvet odraslih

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kraljica filmskog seta (2010)

    image
    Megi Čejs nije baš poznata zvezda koja traži ljubav i ispunjenje u poslu. To šta njoj najviše smeta je kućni pritvor i elektronska nanogica. Žena odlučuje da...
  • Maratonci trče počasni krug (1982)

    image
    Radnja je smeštena 1935. godine, posle atentata na kralja Aleksandra u Marseju, u maloj srpskoj palanci. Porodica Topalović ima pet generacija muškaraca, koji se...
  • Kuća sutrašnjice (2017)

    image
    Povučen i čudan tinejdžer postaje prijatelj sa pacijentom kome je urađena transplatacija srca i koji ga upoznaje sa pank rokom.
  • Zelena polja (2005)

    image
    Šesnaestogodišnji Džejms Pauers, Amerikanac je koga su posle smrti majke poslali da živi kod tetke u Irsku,
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.