poster

Delfin Berni

Bernie the Dolphin (2018)

Reditelj: Kirk Harris
Pink Comedy | 7.5.24. | 19:00

Ocena: 5.0/10
Ocena korisnika: 4/10
(3 glasova)

SINOPSIS

Radnja ove porodične avanture se odigrava na Floridi i donosi priču o bratu i sestri koji slučajno postaju prijatelji sa delfinom koji je odvojen od svoje porodice. Igrom slučajnih događaja, njih dvoje otkrivaju tajnu nameru zlih ljudi koji će pokušati da unište plažu, a samim tim i dom njihovog novog prijatelja. Hana i Ivan moraju da osmisle pametan plan da zaustave loše momke, zaštite morske životinje i, što je najvažnije, sačuvaju svog prijatelja Bernija.

Fotografije

Delfin BerniDelfin BerniDelfin BerniDelfin BerniDelfin BerniDelfin Berni

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Najgori Božić namrgođene mačke (2014)

    image
    Pas slavan na internetu, bijesan jer je ostao zadnji u trgovini kućnim ljubimcima, napokon pronalazi srodnu dušu - podjednako usamljenu djevojčicu.
  • Zaboravljeni princ (2020)

    image
    Svako veče pre odlaska u krevet razvedeni Džibi priča priče svojoj sestričini i tako zajedno putuju u daleke svetove. Sve dok jednom daleki svet ne dođe kod njih.
  • Asteriks na Olimpijadi (2008)

    image
    PRO VISION Grčke sudije zabrane čarobni napitak kao neprirodni stimulans i Gali su primorani da se takmiče koristeći isključivo sopstvenu snagu, ali pre svega...
  • Meda sa Severa 3: Kraljevska Avantura (2019)

    image
    Uz pomoć svojih prijatelja Leminga, Norm mora da održi svoju reč i krene na putovanje širom sveta kako bi pomogao u pronalaženju artefakta za narod Kine.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.