poster

Prijetnja iz dubine

Danger Beneath the Sea (2001)

triler | SAD
Reditelj: Jon Cassar

Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 4.8/10
Ocena korisnika: 7/10

SINOPSIS

U americkoj podmornici, hrabri kapetan i njegova posada nailaze na neocekivani problem: podmornicu zahvati plamen nastao nakon testiranja nuklearne bombe. Podmornica detektira radioaktivnost u atmosferi iznad te neki od starijih casnika sve viae sumnjaju u pocetak nuklearnog rata te intenzivno razmialjaju o prulanju otpora. Kapetan Miles Sheffield (Casper Van Dien) sumnja kako postoji realna prijetnja te se mora boriti s vanjskim neprijateljem te nasilnickim reakcijama posade koja leli osvetu. On mora izbjeci nukearni rat, ali i sprijeciti burne reakcije svoje posade.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Opasna dadilja (2017)

  image
  Nedavno usvojeno dete je nestalo, a na roditeljima je da je pronađu…
 • Delirijum (2019)

  image
  Forenzičkom psihijatru je ugroženo mentalno zdravlje tokom ispitivanja jednog od zločinaca. Kada shvati da bi on mogao biti serijski ubica i da je jedna od...
 • A Dangerous Defense (2021)

  image
  An ambitious attorney must determine whether her estranged sister is responsible for their father's death-or if it's someone else close to home.
 • Tragom novca (2010)

  image
  U sred najgore ekonomske krize u Argentini, Jordi želi da sklopi multimilionski ugovor sa vladom, ali da bi to postigao mora se odreći etike i početi igrati...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.