SINOPSIS

Duša umrle osobe ponekad je toliko umrljana zlom da joj se zabranjuje ulazak na nebo. Ona mora beskrajno da luta po granicama između svetova, očajnički tražeći novo telo koje bi nastanila. I ponekad u tome uspeva. Kejsi Beldon je mrzela svoju majku jer ju je napustila kao dete. Ali kada neobjašnjivi događaji počnu da se dešavaju, Kejsi počinje da shvata zašto je njena majka otišla. Preplavljena nemilosrdnim snovima i izmučena zbog duha koji je proganja u budnom stanju, ona mora da se okrene jedinoj osobi koja to može da zaustavi – rabinu Sendaku. Uz pomoć Sendaka, najbolje prijateljice Romi i dečka Marka, Kejsi otkriva izvor porodičnog prokletstva koji datira još iz nacističke Nemačke – biće koje ima moć da se nastani u svakome i svačemu i koje sa svakim zaposednućem postaje sve jače. Pošto je kletva oslobođena, njena jedina šansa da preživi jeste da zatvori vrata izvan našeg sveta koja je odškrinuo neko ko nikada nije rođen.

Fotografije

NerođeniNerođeniNerođeniNerođeniNerođeniNerođeniNerođeniNerođeniNerođeniNerođeniNerođeniNerođeniNerođeniNerođeniNerođeniNerođeni

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.