SINOPSIS

Jim McCormick (James Caviezel) je majstor za popravljanje klima-uređaja, ali i veliki zaljubljenik u brodove, koji sve svoje slobodno vrijeme provodi na vodi, u svome rodnom gradiću Madisonu, u saveznoj državi Indiani. Kada je, na čuđenje svih, 1971. godine objavljeno kako će se jedna od utrka Gold Cupa trkaćih brodova održati upravo u Madisonu, Jim ne može zanijekati svoj san o sudjelovanju pa se uz pomoć skupine prijatelja baca na posao sređivanja broda za utrku. Imajući uz sebe cijeli Madison, Jim će i pobijediti na natjecanju, i time donijeti malo nade u tmuran industrijski grad.
Temeljena na uspjesima stvarnog Jima McCormicka, „Madison" je sportska drama o čovjeku koji se nije bojao sanjati i koji je svoje snove učinio snovima cijeloga grada. McCormickovu pobjedu 1971. godine redatelj i ko-scenarist William Bindley romansirao je i adaptirao, mijenjajući stvarne događaje, ali ne gubeći ništa od njihove emocionalnosti i grandioznosti. Madisonska utrka brodovima gradu predstavlja veliki ponos, i svake godine okuplja od 70 do 100 tisuća gledatelja. Kao Jim McCormick, James Caviezel je ostvario jednu od svojih najboljih uloga, iako to može posvjedočiti mali broj ljudi jer je film pušten u distribuciju pune četiri godine nakon što je snimljen. Grešku sada možete ispraviti i vi.

Fotografije

MadisonMadison

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.