Ocena: 5.7/10
Ocena korisnika: 5.6/10
(5 glasova)

SINOPSIS

„Čovek koji je ubio Hitlera, a onda i Veliko stopalo“ prati epske avanture američke legende za koju niko nije čuo. Od završetka II svetskog rata, Kalvin Bar (Sem Eliot/Ejdan Tarner) je živeo čuvajući tajnu da je on odgovoran za ubistvo Adolfa Hitlera. Decenijama kasnije, američka vlada ga poziva u novu strogo poverljivu misiju. Veliko stopalo živi duboko u kanadskoj divljini i prenosilac je smrtonosne bolesti koja preti da se proširi na celu populaciju. Oslanjajući se na iste veštine koje je usavršio tokom rata, Kalvin ponovo mora da spasi svet.

Fotografije

Čovek koji je ubio Hitlera, a onda i Veliko stopaloČovek koji je ubio Hitlera, a onda i Veliko stopaloČovek koji je ubio Hitlera, a onda i Veliko stopaloČovek koji je ubio Hitlera, a onda i Veliko stopaloČovek koji je ubio Hitlera, a onda i Veliko stopaloČovek koji je ubio Hitlera, a onda i Veliko stopaloČovek koji je ubio Hitlera, a onda i Veliko stopaloČovek koji je ubio Hitlera, a onda i Veliko stopaloČovek koji je ubio Hitlera, a onda i Veliko stopalo

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.