Ocena: 4.1/10
Ocena korisnika: 7/10
(6 glasova)

SINOPSIS

Bez pitanja, izbjegavanja opasnosti ili neutemeljenih opravdanja, oni su spremni učiniti sve kako bi spasili svoje suborce, zadržali svoj ponos i čast, te opravdali status najboljih ratnika na svijetu. Oni su - marinci!
Tajanstveni međunarodni terorist ruskog podrijetla kao taoce drži nekoliko američkih vojnika i prijeti im strašnim mukama ukoliko se ne ispune njegovi uvjeti. Elitni vod marinaca, najboljih vojnika na raspolaganju američkim vlastima, kreće u opasnu misiju spašavanja, iz koje će se živi vratiti ili svi ili nitko. U ovom slučaju, pomoć dobijaju iz neočekivanog izvora, ekipe ruskih vojnika na čelu s Kirilenkom, u čije poštenje nisu sasvim sigurni. Za koga zapravo Kirilenko radi, ostaje nejasno do samog raspleta.Bez ijednog trenutka usporavanja tempa, film se ističe izvrsnim akcijskim scenama i napetim zapletom, obiluje neočekivanim preokretima radnje i u punom svjetlu prikazuje zašto se američki marinci s pravom smatraju najboljim svjetskim vojnicima. Imajući za sobom iskustvo režiranja trećeg i četvrtog dijela legendarnog akcijskog serijala "Delta Force", redatelj Mark Roper gledatelja sigurnom rukom smješta u samo srce napetih zbivanja na ekranu, jamčeći tako 90 minuta pravog akcijskog užitka. Akcijska formula slavnih naslova osamdesetih sasvim uspješno prebačena je u novi milenij, u "Marince".

Fotografije

Marinci

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.