SINOPSIS

U centru pažnje je sudbina mladića koji je imenjak ruskog pisca Gogolja, ali nije zadovoljan time. Menjajući ime on pokušava da poboljša kvalitet svog života, ali shvata da to nije jednostavno.
Gogolj Ganguli (Kal Pen) je tinejdžer iz američkog predgrađa, koji se u potrazi za sopstvenim identitetom našao na putu između indijskog porekla i američkog načina života.
Od Kalkute do Njujorka Gogolj i njegovi roditelji moraju da nađu ravnotežu između stare i bogate tradicije i senzibiliteta modernog vremena, nešto što će bar malo povezati dve strane njihovih života.
Režiju filma (The Namesake, 2006) potpisuje Mira Nair.

Fotografije

Imenjak

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Božićni ćupovi (2019)

    image
    Novinarka Hope Jensen otkriva izvanrednu tajnu iza fenomena praznika: ćupove pune novca koje su anonimno dodieljene ljudima u nevolji.
  • Drvo želja (1976)

    image
    Poetična priča o čistim i silnim osećanjima, bačenim u prašinu i blato, negde u selu u Gruziji početkom prošlog veka. U centru priče je zaljubljeni par, siromašan...
  • Vellčanstvenl Ambersonovl (2002)

    image
    Razmaženo derište, Džordž Amberson, užasnut je kada njegova majka, odnedavno udovica, obnovi vezu s imućnim Judžinom Morganom, koga je ostavila nekoliko decenija...
  • Zakoračivši u tamu (2020)

    image
    Nakon traumatične nesreće, Adrijen se nalazi u dezorijentišućem stanju limba, daleko od bilo kakvog vremena, i posmatra život iz daljine. Prisiljena da se suoči...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.