poster

Zavisni od ljubavi

Addicted to Love (1997)

Reditelj: Griffin Dunne
Nova Max | 15.4.24. | 05:22

Ocena: 6.1/10
Ocena korisnika: 7.8/10
(14 glasova)

SINOPSIS

Romantična komedija o dvoje ljudi koji ne mogu da prevaziđu raskid sa svojim ljubavnicima. Kada otkriju da su njihovi bivši partneri sada zajedno, u srećnoj vezi, oni smisle zlobni plan da se osvete.
Meg Rajan i Metju Broderik glume u ovoj romantičnoj komediji o finom mladiću koji samo želi da mu se vrati bivša devojka... i ogorčenoj devojci koja želi da se osveti bivšem dečku. Kada njihovi bivši partneri počnu međusobno da se viđaju, dvoje ostavljenih se ujedinjuju i planiraju da unište njihovu novu vezu. Međutim, možda će tokom ovog zajedničkog poduhvata shvatiti da su “Ludi od ljubavi”.

Fotografije

Zavisni od ljubaviWarner BrosWarner BrosWarner BrosZavisni od ljubaviZavisni od ljubaviZavisni od ljubaviZavisni od ljubaviZavisni od ljubaviZavisni od ljubaviZavisni od ljubaviZavisni od ljubaviZavisni od ljubaviZavisni od ljubaviZavisni od ljubaviZavisni od ljubaviZavisni od ljubaviZavisni od ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.