Ocena: 5.2/10
Ocena korisnika: 7.3/10
(11 glasova)

SINOPSIS

Sedamdesetih godina u Los Anđelesu, La Lorona vreba decu u noći. Ignorišući upozorenje o majci koja se sumnjiči za ugrožavanje dece, jedna socijalna radnica i njena deca bivaju uvučena u zastrašujuć natprirodni svet.
Poznata latinoamerička legenda zastrašujuće oživljava u filmu „Prokletstvo ožalošćene žene“. Ona je Ožalošćena žena i oni koji u noći čuju njen smrtonosni zov, biće prokleti. Ona se šunja u senci i vreba tuđu decu, očajnički pokušavajući njima da zameni svoju. Sedamdesetih godina u Los Anđelesu, La Lorona vreba decu u noći. Ignorišući upozorenje o majci koja se sumnjiči za ugrožavanje dece, jedna socijalna radnica i njena deca bivaju uvučena u zastrašujuć natprirodni svet. Njihova jedina šansa da prežive La Loronin smrtonosni gnev i zaustave zlo, pojavljuje se u liku nezainteresovanog sveštenika koji praktikuje misticizam, na margini stvarnosti, gde se prepliću strah i vera.

Fotografije

Prokletstvo ožalošćene ženeProkletstvo ožalošćene ženeProkletstvo ožalošćene ženeProkletstvo ožalošćene ženeProkletstvo ožalošćene ženeProkletstvo ožalošćene ženeProkletstvo ožalošćene ženeProkletstvo ožalošćene ženeProkletstvo ožalošćene ženeProkletstvo ožalošćene ženeProkletstvo ožalošćene ženeProkletstvo ožalošćene žene

Recenzije


Pregled od AfroditaDiana
četvrtak, 13. jun 2019. 09:17
Uopće nije neki strašan hororac, ništa posebno fakat.
Lajkuj recenziju
0 komentara

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.