poster

Kameni vrtovi

Gardens of Stone (1987)

Insta TV | sreda | 05:00

Ocena: 6.4/10
Ocena korisnika: 6.6/10
(9 glasova)

SINOPSIS

Dirljivi i sveobuhvatni pogled na vojnički život u SAD u Fort Mejeru i Nacionalnon groblje u Arlingtonu, (Vrt). Narednik veteran uzima mladog vojnika u svoju zaštitu i pokušava da pripremi svoje ljude za smrtonosno ratno okruženje.
Smeštena u 1968., radnja „Kamenih vrtova“ Frensisa Kopole odvija se u Fort Mejeru, Virdžinija, gde je mladi regrut Džeki Vilou (D.B. Svini) dodeljen Gardi koja je zadužena za ceremonije na sahranama u Nacionalnom groblju u Arlingtonu. Njegov pretpostavljeni, narednik Klel Hazard (Džejms Kan), odlikovani ratni veteran, pokušava da zaštiti mladog vojnika. Novinarka i aktivistkinja Samanta Dejvis (Andželika Hjuston) postaje Klelova ljubavnica; narednik Gudi Nelson (Džejms Erl Džons) mu je najbolji prijatelj. Nakon što Džeki i Klel uspostave tesnu vezu, Džekiju se konačno ispunjava želja: primljen je na obuku za oficira, ženi se svojom dugogodišnjom ljubavlju (Meri Stjuart Masterson) i odlazi u Vijetnam. Ali Klel bolje od bilo koga zna šta je rat, i nakon što Džeki napusti bezbednost SAD, bilo šta mu se može dogoditi...

Fotografije

Kameni vrtoviKameni vrtoviKameni vrtoviKameni vrtoviKameni vrtovi

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.