Ocena: 7.0/10
Ocena korisnika: 5.4/10
(72 glasova)

SINOPSIS

Svi krijemo superheroja u sebi, samo je potrebno malo čarolije da ga oslobodimo. U Slučaju Bilija Betsona (Ašer Ejndžel), izgovaranjem jedne reči – Šazam! – ovaj snalažljivi 14-godišnji dečak iz starateljske porodice može da se pretvori u superheroja Šazama (Zakali Livaj), a sve to zahvaljujući drevnom čarobnjaku. U duši još uvek dete - ali u telu mišićavog muškarca – Šazam uživa u odrasloj verziji sebe, radeći ono što bi radio svaki tinejdžer sa supermoćima: zabavlja se! Može li da leti? Da li ima rendgenski vid? Može li da ispaljuje munje iz šaka? Može li da izbegne test iz društvenih nauka? Šazam istražuje granice svojih mogućnosti kao razdragano i nesmotreno dete. Ali, moraće brzo da usavrši svoje moći da bi mogao da se suprotstavi mračnim silama koje kontroliše zli dr Tadeus Sivana (Mark Strong).

Fotografije

ŠazamŠazamŠazamŠazamŠazamŠazamŠazamŠazamŠazamŠazamŠazamŠazamŠazamŠazamŠazamŠazamŠazamŠazamŠazamŠazam

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Šazam! Gnev Bogova (2023)

    image
    Ulogu naslovnog heroja u Šazamu 2 će ponovno imati Zakari Levi, a očekuje se da će mu se pridružiti i Ašer Ejndžl i Džek Dila Grejzer.
  • Džumandži: Dobrodošli u džunglu (2017)

    image
    Četiri tinejdžera pronalaze misterioznu video-igricu iz 1990-ih i kad pokušaju da je igraju, virtuelna džungla ih uvlači u sebe. Pretvoreni u razne likove iz...
  • Poslednji akcioni junak (1993)

    image
    Deni je dečak opsednut bioskopom i posebno filmovima sa akcionim herojem Džekom Slejterom. Posle dobijanja magične karte koja je od azijskog mađioničara došla do...
  • The Pirates (2014)

    image
    A band of pirates and a group of bandits fight to catch a gray whale that has swallowed a royal stamp.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.