SINOPSIS

Kada otuđeni blizanci, Megi i Majlo, osete da su na izmaku snaga u životu, neočekivani susret ih primora da se suoče sa ličnim problemima. Oni ubrzo shvataju da će moći da poprave svoje živote ukoliko poprave svoj odnos.
Nakon mnogo godina otuđenosti, blizanci, Megi i Majlo, vode odvojene živote na suprotnim stranama države. Kada oboje osete da su na izmaku snaga u životu, neočekivani susret ih primora da se suoče sa ličnim problemima. Za Megi, to znači preispitivanje braka sa finim “momkom iz bratstva” Lansom, kao i svojih samodestruktivnih sklonosti, dok Majlo mora da se suoči sa patnjom za nekadašnjom devojkom koju nikada nije preboleo. Nakon što im ovaj iznenadni susret udahne snagu, oni shvataju da će moći da poprave svoje živote samo ukoliko prihvate prošlost i poprave međusobni odnos.

Fotografije

Blizanci kosturiBlizanci kosturiBlizanci kosturiBlizanci kosturiBlizanci kosturiBlizanci kosturiBlizanci kosturiBlizanci kosturiBlizanci kosturiBlizanci kosturi

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.