Put u Cannes

Ballad of the Nightingale (1999)


Gde gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocena: 4.2/10

SINOPSIS

Mo Lewis (V. Madsen) je prekrasna i šarmantna prostitutka iz Los Angelesa koja odlučuje promijeniti svoj život tako da ode na filmski festival u Cannesu i tamo pronađe muškarca svojih snova. Njezina je meta, "Gospodin Pravi" , čovjek kojeg je vidjela samo na televiziji. On je Michael WynnBooth, lijepi engleski režiser čiji novi nezavisni film "Kentucky" ima veliku premijeru na festivalu" Mou uspijeva doći do karte za premijeru preko ljigavog hollywoodskog producenta Arnija DAngela, no spletom okolnosti oni zajedno završavaju u zatvoru. Ipak oboružana kartom, Mo novac za put posuđuje kod starog obiteljskog prijatelja, Frankija "Prstića" (R. Miano), koji je usput i sitni mafijaški šef. Stvari se dodatno kompliciraju jer Mo treba za Frankija obaviti jednu isporuku. Ne mareći za posljedice, ona prihvaća i kreće u Cannes"

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Romanca u azilu za pse (2019)

    image
    Haileyna strast su azil za životinje i pseće zabave koje organizira, gdje ne samo da su pokriveni svi troškovi, nego je to i prilika da netko udomi psa. Hailey na...
  • Božićno venčanje (2018)

    image
    Hejli Foster je pobegla iz svog malog grada u kojem je odrasla. Izgradila je nov život u Los Anđelesu, kao najbolja planerka venčanja u poznatoj firmi, koju vodi...
  • Svadbene zavrzlame (2017)

    image
    Neposredno prije vjenčanja, Hallie i Lucas moraju promijeniti planove te će umjesto tropskog morati prirediti zimsko vjenčanje.
  • Ljubav spašava (2019)

    image
    Dvoje sasvim različitih samohranih roditelja zbližava se nakon što im djeca požele udomiti istog psa.
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.