poster

Mala matura

Eighth Grade (2018)

Reditelj: Bo Burnham
Pink Premium | 30.4.24. | 04:00

Ocena: 7.4/10

SINOPSIS

Učenica osmog razreda Kajla Dej ne ispušta telefon iz ruke, nadajući se da će naći onlajn veze koje mogu da nadomeste one koje nije u stanju da ostvari u svakodnevnom životu. Ona na Jutjubu postavlja video snimke namenjene drugim adolescentima sa problemima sličnim njenim, kao što su osećaj izolovanosti, nevidljivosti, anksioznosti. Iako ima dovoljno mudrosti i samopouzdanja dok se obraća (jedva postojećem) auditorijumu, Kajli je nepodnošljivo teško da to primeni u stvarnim situacijama. U poslednjoj nedelji katastrofalne školske godine, pred upis u srednju školu, Kajla se bori da premosti jaz između onoga kako vidi sebe i onoga šta misli da bi trebalo da bude.

Fotografije

Mala maturaMala maturaMala maturaMala maturaMala maturaMala maturaMala maturaMala maturaMala maturaMala maturaMala maturaMala maturaMala maturaMala maturaMala matura

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.