Ocena: 6.2/10
Ocena korisnika: 10/10

SINOPSIS

U izolovanoj kući na selu, tokom novogodišnje večeri, čudni patuljak upadne na slavlje tvrdeći da je Bog i da će celo čovečanstvo nestati u zoru, sa izuzetkom dvoje preživelih – koje će izabrati prisutni na večeri.
Radnja filma “Ubij Boga” odvija se u izolovanoj kući na selu tokom novogodšnje večeri: Karlos i njegova supruga Ana pozvali su Karlosovog brata i oca da provedu sa njima praznike u iznajmljenoj kući. Kada slavlje počne, čudni patuljak beskućnik pojavi se na pragu, pojačavajući već postojeće porodične tenzije. Nepoznati gost tvrdi da je Bog i objavi da će celo čovečanstvo nestati u zoru sa izuzetkom dvoje preživelih – koje će izabrati prisutni na večeri. Ali, da li je patuljak zaista Bog i da li je nadolazeća apokalipsa stvarna? Ovo je crna komedija o moralu, ljubavi, neverstvu i religioznim verovanjima.

Fotografije

Ubij BogaUbij BogaUbij BogaUbij BogaUbij BogaUbij BogaUbij BogaUbij BogaUbij BogaUbij Boga

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vivarium (2019)

    image
    Tražeći savršen dom mladi par biva zarobljen u misterioznom lavirintu - kvartu identičnih kuća.
  • Zloba (2017)

    image
    Letnji raspust se pretvara u košmar kada tri devojke počnu da se suočavaju sa natprirodnim pojavama.
  • Neki to vole sirovo (2021)

    image
    Vensan i Sofi su mesari čiji posao i brak propadaju. Ali jednog dana će se njihovi životi zauvek promeniti kada Vensan slučajno ubije veganskog aktivistu koji je...
  • Plavi agent sa jednom crnom cipelom (1972)

    image
    François Perrin je član orkestra kome su kolege iz šale ukrale jednu cipelu te ga prisilili da na aerodrom dođe obuven u jednu crnu i jednu crvenu cipelu, a što...
TOP LISTE

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.