Ocena: 6.7/10
Ocena korisnika: 8.6/10
(5 glasova)

SINOPSIS

Kada vaspitačica u obdaništu (Megi Džilenhal) otkrije talentovanog petogodišnjaka u svojoj grupi, ona postaje opsednuta tim detetom i upušta se u opasan i očajnički poduhvat u želji da razvije njegov talenat.
Četrdesetogodišnja Lisa Spineli (Megi Džilenhal) živi na Staten Ajlandu sa decom koja je uglavnom ignorišu i mužem koji je dobar ali nezainteresovan, a dane provodi radeći kao vaspitačica u obdaništu, na poslu koji je više ne ispunjava. Njen jedini izvor sreće je večernji kurs poezije na Donjem Menhetnu. Ali, jednog dana se sve promeni – Lisa otkrije petogodišnjeg dečaka u svojoj grupi koji bi mogao da bude pesnik kakav ona sanja da postane. Ona postaje fascinirana. Da li bi ovo dete moglo da bude genije? Mocart? Fascinacija se pretvara u opsesiju dok Lisa pomera granice u pokušaju da zaštiti dete od banalnog života koji je njoj dobro poznat. U zastrašujućoj kulminaciji, Lisa rizikuje karijeru, porodicu i svoju slobodu da bi razvijala njegovu genijalnost i, možda, pronikla u svoju. Zasnovan na popularnom izraelskom filmu, “Vaspitačica” je izvanredan drugi film scenaristkinje/rediteljke Sare Kolandželo.

Fotografije

VaspitačicaVaspitačicaVaspitačicaVaspitačicaVaspitačicaVaspitačicaVaspitačicaVaspitačica

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.