Ocena: 6.9/10
Ocena korisnika: 7/10
(4 glasova)

SINOPSIS

Rane 1990-te. Nakon porođaja u lokalnoj bolnici, Ana se suočava sa birokratskim problemom. Njeni lični podaci nisu u sistemu. Ana zvanično ne postoji. Njeno dete se smatra siročetom, a siročad se daje na usvajanje.
Rane 1990-te. Ana se porađa u lokalnoj bolnici i sve prođe kako treba. Postoji samo mali problem sa papirologijom – njen život nije u kompjuteru. Pretpostavka je da privremeni gubitak podataka ima veze sa kompjuterskom greškom, ništa strašno. Kroz nekoliko dana, Ana se nađe u zamršenoj mreži birokratije kafkijanskih razmera: nepostojanje njenih ličnih podataka u kompjuteru znači da ona nema broj socijalnog osiguranja, stalnu adresu i bebu. Ona je na surov način primorana da ostavi novorođenu devojčicu u bolnici bez prava na posetu dok se situacija ne reši. Iznenada, Ana postaje stranac, iako od rođenja živi u Sloveniji. Zakonski, ona ne postoji. Njeno dete je siroče, a siročad se daje na usvajanje.

Fotografije

IzbrisanaIzbrisanaIzbrisanaIzbrisanaIzbrisanaIzbrisanaIzbrisanaIzbrisanaIzbrisana

Recenzije


Nema recenzija

Prijavljivanje

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: pravila privatnosti.